Tek bir Tıklamayla Sosyal Kaynakları Yedekleme

Facebook, Instagram ve Twitter için Sosyal Social Downloader hoş geldiniz!


Çok geç olmadan doğrudan Facebook yedekleme, Instagram ve Twitter hesaplarınızı güvenli yedekleme fırsatını kaçırmayın. Sosyal medyada saklanan fotoğrafları indirmek istiyorsanız, Social Downloader deneyin. Yerel sürücüye Facebook ve Instagram fotoğrafları yedekleme sağlayan küçük bir Windows uygulaması..


Social Downloader Nasıl Kullanılır


Uygulaması başlatılması üzerine, Facebook ya da Instagram hesabı ile oturum açmanız istenir.  Geliştirici Twitter’a destek yolunda zaten olduğunu iddia ediyor.  Sadece, seçtiğiniz hesap için Ekle düğmesini tıklatın kimlik bilgilerini sağlamak ve uygulaması başlamak için gerekli izinleri verin.


Social Downloader Account Tek bir Tıklamayla Sosyal Kaynakları Yedekleme


Uygulama bile her sosyal medya hizmet birden fazla hesap eklemenizi sağlar.  Ara yüz soldaki desteklediği hizmetler için sekmeler özellikleri ve her sekmesini tıklayarak hesabınızı ekleyin ve bu servisi üzerinde fotoğraflar için yedekleme oluşturmaya başlamak için nasıl ilgili bazı ekrandaki yönergeleri görüntüler.  Uygulama da yorum yedekleme iddia ve görüntüleri yayınlanan seviyor olsa da, bizim test sırasında bu tür seçeneğini bulamadı.  Bir hesap eklendiğinde, Social Downloader otomatik olarak tüm fotoğraf albümleri, hem de içeri etiketlenmiş konum fotoğrafları getirir.


Social Downloader 548x380 Tek bir Tıklamayla Sosyal Kaynakları Yedekleme


Ayrıca, arkadaş listene otomatik tarar ve de onların fotoğraf albümleri sunar, size erişilebilirliğini sağlar.  Ağaç görünümü menü kolayca hızla tüm seçenekleri arasında gezinmek için genişletilebilir.


Social Downloaderr 307x380 Tek bir Tıklamayla Sosyal Kaynakları Yedekleme


Bir albüm seçtikten sonra, daha sonra tüm veya sadece yedekleme istediğiniz fotoğrafları işaretleyebilirsiniz.  Uygulaması kolayca istediğiniz seçmenize izin verir. Buna ek olarak, her fotoğraf yanında beğeni ve yorumların sayısını gösterir.  ‘Download All’ ile tüm resimleri indirmenin yanında seçtiğiniz resimleri indirmek için “Download Select” tıklayın.


Social Downloader 548x380 Tek bir Tıklamayla Sosyal Kaynakları Yedekleme


indirin Social Downloader



Tek bir Tıklamayla Sosyal Kaynakları Yedekleme

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.