Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı

Yeni nesil 3-D Facebook çiftlik oyunu Farmville 2 hileli oynanmaya hazırmısınız.


Zynga Farmville yeni bir dönem başlattı. Oyun çok daha hızlı ve 3D özelliğini kazandırdı. Yeni çiftlik hasat, bitki ve su sebzeleri daha kolay ve daha hızlı görünüyor. Hayvanların beslenmesi de yeni bir interaktif bir iştir, ve üretmek ile ödüllendirecek mutlu hayvanları görebilirsiniz.


Farmville 1′ de bir çok hile yayınlandı. Hileli oynamada dönemi FarmVille 2′ de devam ediyor. Bugün size tanıtacağım Hile Botu ile para sorunu, su sorunu, yardım gibi bir çok özelliği yapabileceksiniz.


Farmville 2 XsonicX Hacks 560x323 Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı


Farmville 2 New Trainer programını indirin.


Choose your browser here!!! yazısını tıklayın. Açılan menüden Farmville 2 uygulamasını hangi web tarayıcısından çalıştırdığınız seçin.


Farmville 2 New Trainer 2 474x380 Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı


Attach to the written processor butonuna tıklayın.


Farmville 2 New Trainer 17 473x380 Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı


Farmville 2 New Trainer Programını Tanıyalım


Farmville 2 New Trainer 1.7 sürümünde yapılan yenilikler ;


  • Su Paketi 30 şimdi 1500 oldu.

  • Bitki 1 ürün ve hasat 1500 oldu.

  • Tüm komut dosyası yeniden düzenlendi.

Dikkat: Oyunu aç hatası verirse farklı tarayıcıdan deneyiniz.!


Programı açtığınızda özelliklerin karşısında OFF yazar yani özellikler kapalıdır. Üstüne tıkladığınızda bir süre Wait yazar yani beklemeniz gerekmektedir. Bir süre bekledikten sonra On yazar. On yazdığında özellik aktiftir ve kullanabilirsiniz.


Farmville 2 New Trainer 1.7 551x380 Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı


Make cash items to cost coinsi : Aktif ederseniz marketten cash ile satın alınan herşeyi coins yani altın ile satın alabilirsiniz.


Shop+req mets and more will be 0 : seçeneğini aktif ederseniz marketti hemen hemen herşeyi ve fazlasını ücretsiz alırsınız.


Shop+req mets and more will be 1 :  seçeneğini aktif ederseniz marketti hemen hemen herşeyi ve fazlasını 1 altına alırsınız.


Enable water hack+crafting powerı : aktif ederseniz suyunuz hiç bitmez ve atölye , mutfak gibi yerlerde sınırsız üretim yapabilirsiniz.


Get 300000xp from placing Hay Wagon / Pool : seçeneğini aktif ederseniz saman arabası veya havuz alıp her yerleştirdiğinizde 300000xp verir yani kısaca level hilesidir.


Buy for 0 Sell Manor for 8000000 : seçeneğini aktif ederseniz Harvestate Malikanesini bedavaya alırsınız ve sattığınızda 8000000 altn kazanırsınız. Yani buda sonsuz altın hilesidir.


Harvest Instantly Hen,Well and Furnace : seçeneğini açarsanız fırın,kümesler,kuyu vs.. herşeyi hemen ard arda toplayabilirsiniz.


Ask’s and Post’s will be ready in 1 minute :  seçeneğini aktif ederseniz Arkadaşlarınıza yada fake hesabınıza 1 dakikada 1 istek , hediye vs.. gönderebilir ödüllü hayvanları 60 saniyede 1 toplayabilirsiniz.


Harvest Corps and others 1000 times/harvest : seçeneğini açarsanız topladığınız ekinleri vs.. 1 seferde 1000 kere toplamış gibi olursunuz.


Remove all rock/wood : seçeneğini açarsanız tarlanızdaki bütün taş,kaya,tahta,çöp vs.. temizlenir. Bunu yaptıktan sonra komşunuzu ziyaret edip dönmeniz gerekir.


Water Pack 30 Will be 1500x : aktif ederseniz su almanız için nakit para sağlar.


Farmville 2 New Trainer Code Replacer


Code Replacer bölümü. Code Replacer bölümünü kullanarak sitede size verdiğimiz kodları kullanabilirsiniz veya programın üst kısmındaki verilen güncel kodları kullanabilirsiniz.


FV2 Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı


Örneğin ilk kutucuğa:


 e_deco_animated_random_hitchingpost yazıp


2. kutucuğa


e_animal_adult_chicken_leghornbrown yazarsanız ve ardından Replace tuşuna bastıktan sonra bağlama kazığı satın alıp tarlanıza koyduğunuzda


Kahverengi Ligorin Tavuğu olacaktır.



Farmville 2 New Trainer Hile Programı Ve Kullanımı

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.