Ücretsiz MP3 İndir

Ücretsiz favori müzik indir. Sadece bir sanatçı adı veya şarkı adı ve ‘Search’ basın.


Free Music Downloader size Internet üzerinden müzik indirmenizi sağlayan son derece güçlü bir programdır. Başlangıçta program Last.fm üzerinden müzik indirme fikri üzerinden yola çıkan Free Music Downloader zamanla gelişerek daha fazla müzik sitelerini desteklemeye başlandı.


Geçerli sürüm bugün web’ in en popüler muzik siteleri ile 24 web sitesini desteklemektedir. ( last.fm vkontakte.ru, goear.com, youtube.com, GrooveShark, SoundCloudm, mixcloud, BandCamp, Hypem, Xiami, Music.Baidu, Hulkshare, MP3Fusion, MP3Skull, QQMusic, SkyRock, Sogou, Top100, YYmp3, Muzebra, XMusic, FanMuz, ProstoPleer, 8Tracks, Bitreactor )


free music downloader 560x369 Ücretsiz MP3 İndir


Free Music Downloader taşınabilir bir uygulamadır. USB belleğinize kopyalarak istediniz her ortamdan istediğiniz müzikleri indirebilirsiniz. Programın sade arayüzü sayesinde kullanımı oldukça basittir. Arama bölümüne sanatcı ismi yada şarkı adını yazın ve “Search” butonua basmanız yeterli. Seçtiğiniz müzik sitelerinde arama yapacaktır. Download botunu ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


MP3 İndir



indir Free Music Downloader



Ücretsiz MP3 İndir

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.