Avast 2014

Avast Forum’ da beta 2014 (v9) sürümünü test için kullanılabilir durumda.  Avast 2014 sürümüne ait yenilikleri konu içinde bulabilirsiniz.



Avast Ekran Görüntüleri


avast2014 6 533x380 Avast 2014


avast2014 542x380 Avast 2014 avast2014 2 542x380 Avast 2014 avast2014 3 542x380 Avast 2014 avast2014 4 542x380 Avast 2014 avast2014 5 542x380 Avast 2014


Koruma ile ilgili özellikleri ve geliştirmeler


  • Yeni DeepScreen teknoloji avast sağlar! Yeni / bilinmeyen dosyaları hakkında daha fazla akıllı kararlar. DeepScreen şimdi bu dinamik ikili çeviri ve dyna-gen daha önce ilan gibi bazı ek yeni teknolojiler ile yükseltilmiş AutoSandbox bir devamı niteliğinde.

  • Sıkı kilitleme senaryoları için yeni Sertleştirilmiş modu. Normalde deepscreened olacağını ikili otomatik olarak bloklar yürütme (Orta seviye) ve hatta FileRep iyi bilinen programların sadece yürütme sağlar (Agresif: Bu özellikle acemi kullanıcılar (örneğin nineler gibi) için tavsiye edilir yeni bir mod seviyesi). Bir bakıma, bu tüketici AV alanı beyaz liste kavram getirmektedir.

  • Şüpheli öğelerin bulut tarama özellikleri geliştirilmiş ve crowdsourced analizi. Bu bizim sensörlerden gelen verileri toplamak için yeni, optimize mekanizması içerir.

  • Sürekli up-to-dakikalık tespitleri için güncelleme (CSU) teknoloji akarsu. Bu v2014 için tamamen yeni bir şey değil, ama biz şimdi güvenilir, kesintisiz hizmet sağlamak için tüm akış güncelleştirme altyapı gerçekten düğmeli var. Şu anda 350-400 güncellemeler kabaca her 3.75 dakikada, 24×7, yılın 365 günü bir güncelleştirme eşittir bir gün, yapıyoruz. Akış güncellemeler artık eskisinden daha tanımları daha tipleri taşıyabilir.

  • Malware Geliştirilmiş temizleme. Bu standart kötü amaçlı yazılım için de rootkit ve dosya Virüsleri olarak geçerlidir.

Diğer yeni özellikler


  • Kapsamlı güvenlik derecelendirme, zararlı yazılımlara karşı koruma, phishing sitelerine ve typosquatting ve internette gelişmiş anonimlik için Do-Not-Track (DNT) fonksiyonelliğe sahip tüm yeni web tarayıcısı eklentileri. DNT işlevi DNT HTTP başlıklarını dayanmaz, bunun yerine, bu sunucuları tarafından geçersiz kılınamaz özel bir teknoloji kullanır.

  • Daha güvenli online alışveriş ve bankacılık için tüm-yeni SafeZone. Kullanıcılar artık tek bir tıklama ile SafeZone ve düzenli tarayıcı arasında ileri ve geri geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca, online bankacılık siteleri otomatik olarak SafeZone açılabilir.

  • Disk Kurtarma – kullanıcılar üzerinde Avast ile bir CD veya flash disk oluşturmanıza olanak sağlar. Temizlik için.

Diğer geliştirmeler


  • Basitleştirilmiş navigasyon ve daha fazla kullanıcı konforu için yeni, kullanıcı arabirimi. Yeni UI aslında çok basit, ve muhtemelen sürüm 5.0 bu yana en büyük değişiklik var olduğunu. Biz de üç sayısı (File Shield, Web Kalkanı, Posta Shield) için kalkanlar yeniden ve şimdi tamamen yapılandırılabilir konum böylece ana sayfasında eylem düğmeleri (fayans) tweaked.

  • Doğrudan Avast konsoldan tüm korumalı cihazları kontrol etmek ve yönetmek. Yani, my.avast.com hesap mükemmel Avast çalışan tüm cihazların yönetimi sağlayan UI entegre edilmiştir.

  • Dramatik ürün boyutu azalma (tam yükleyici <60MB, günümüz 120MB ile karşılaştırıldığında) ve bellek ayak izi. Varsayılan olarak, yükleme olsa yeni bir saplama yükleyici (her zaman en güncel güncel sürümünü yükleme avantajına sahip olan) ile yapılır.

  • Optimize edilmiş tarama motoru daha hızlı tarama sayesinde (ham [bellek içi] metin içeriğinin taramaları (örneğin web sayfaları ve komut dosyaları) hızlı 10x kadar iken EXE dosyaları tarar hakkında, daha hızlı 2x edilmiştir.)

  • Kurulum ve yükseltme işlemi hızlı, daha kolay ve daha güvenilir hale getirir Tamamen yeniden kurulum / güncelleme

  • Güvenlik Duvarı (kendi UI gerçekten değişmedi rağmen) son Windows ile daha iyi uyumluluk, daha iyi performans ve IPv6 için tam destek sağlamak için sıfırdan yeniden tasarlandı.

  • Yeni lisans sistemi ürün lisanslarının çok daha kolay yönetimi sağlar. Sistem aktivasyon kodları dayanır, ve bu sadece bir bağlantıyı tıklayarak sorunsuz bir şekilde eklenebilir.

  • Software Updater ve Tarayıcı Temizleme aracı Çeşitli gelişme.

Avast Antivirüs 2014 iNdir



 


http://files.avast.com/beta9x/avast_free_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_pro_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_internet_security_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_premier_antivirus_setup.exe



Avast 2014

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.