Babylon Araç Çubuğu nasıl kaldırılır

Babylon Araç Çubuğu meşru gibi görünen bir tarayıcı uzantısıdır. Kendi resmi web sitesi Babylon.com gibi Babylon Mac, Dil Öğrenimi, Babylon elektronik Sözlük, Babylon 9 ve çevrimiçi tarama yaparken yararlı araçlar olduğu iddia edilen pek çok diğerleri gibi çeşitli araçlar sunuyor. Babylon Araç Çubuğu dil çok çeşitli mevcuttur ve “200′den fazla ülke ve bölgede özel kullanıcılar ve kuruluşların milyonlarca” tarafından kullanılmak üzere söyleniyor. Ancak, birçok kişi Babylon Araç Çubuğu rahatsız edici bulmak ve sistemden kaldırmak istiyorum. Siz de bu araç çubuğunu kaldırmak almak istiyorsanız, güvenli bir şekilde nasıl yapılacağını öğreneceksiniz.


unlocker babylon toolbar 488x380 Babylon Araç Çubuğu nasıl kaldırılır


Ben Babylon Toolbar yüklemek vermedi!


Normalde, bir Babylon Araç Çubuğu yüklendiğinde, Denetim Masası erişimi ve temizleme programı ile kaldırabilirsiniz. Eğer o listede araç çubuğunu bulamazsanız, bu uygulamanın diğer uygulamalar ile birlikte yüklü olduğunu çok muhtemeldir. Eğer indirme veya yükleme bir şey hatırlıyor musunuz? Eğer bozuk olabilir herhangi bir şüpheli web sitelerini ziyaret mi? Yükleyici entrikacılar tarafından güncellenmiştir ise, değişti bazı yeni yapılabilir.


Örneğin,, tarayıcınızın giriş sayfası değiştirebilirsiniz yer imi listesine yeni web siteleri ekleyebilir ve bazı gereksiz web sitelerine yönlendirme. Ayrıca, araç çubuğu küçük etkinliklerinizi için bir tarayıcı yardımcı nesnesi yüklemek ve bu pop-up reklamlar görüntülenir böylece üçüncü bir tarafa bilgi gönderir bir şans var. Reklamların içeriği entrikacılar beklentilerini bağlıdır. Bazı web sitelerine daha fazla trafik çekmek için deneyebilirsiniz, diğerleri bir fonksiyonel olmayan anti-spyware programı satın yapmaya çalışabilir. Eğer değersiz reklam onlarca sular altında istediğiniz veya sistem daha tehlikeli kötü amaçlı yazılım bulaşmış alamıyorsanız, son bölümü okuyun!


Babylon Araç Çubuğu nasıl kaldırılır


1. Adım


Her zaman Babylon uygulamasını kaldırmayı deneyebilirsiniz. Başlat menüsünü açın Denetim Masası / Programlar ve Özellikler / seçin. Uygulamayı seçin Kaldır butonu tıklayın.


2. Adım :


Ayrıca tarayıcılarından araç çubuğunu kaldırmak için çalışmalısınız. : Aşağıda verilen talimatları izleyerek en popüler tarayıcı, etkileyebilir gibi


Internet Explorer:


ie babylon 311x380 Babylon Araç Çubuğu nasıl kaldırılır


Tarayıcı açın ve dişli simgesini (Windows XP kullanıcıları Aracı menüsünü açmak gerekir) tıklayın.


Internet Seçenekleri seçin -> Gelişmiş sekmesi -> Sıfırlama


Internet Explorer ayarlarını sıfırlama penceresinde Sıfırla düğmesine tıklayın.


Kapatın ve sonra Tamam seçeneğini seçin.


Mozilla Firefox:


firefox sıfırla Babylon Araç Çubuğu nasıl kaldırılır

Tarayıcınızı açın ve Yardım (Windows XP) tıklayın. Windows 7 kullanıcıları: Firefox düğmesini tıklayın ve Yardım öğesini seçin.


Sorun Giderme Bilgileri tıklayın -> Firefoxtarayıcısını sıfırla


Bir pop-up pencerede seçeneği onaylayın.


Google Chrome üzerinde varsayılan arama motoru değiştirmek için:


Chrome menü düğmesine tıklayın -> Ayarlar -> Yönet arama motoru (Arama bölümünde). Bu varsayılan arama motoru yapmak için Google seçin Babylon Araç Çubuğu Arama tıklayın ve listeden çıkarın ve.



Babylon Araç Çubuğu nasıl kaldırılır

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.