Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme

Hem iyi bir dizüstü hemde çok iyi bir ultrabook. Çok ince, akıllı, iyi tasarlanmış zarif bu özellikleri taşıyan Dell XPS 12 ultrabook..


Dönebilen ekran sayesinde bir kaç saniye içinde ister tablet oluyor isterseniz ultrabook oluyor.


Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


OriginalJPG Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


Dizüstü bilgisayardan tablete dönüştürün.


Birinci sınıf malzemelerden yapılmış bu dönüştürülebilir ve çoklu dokunmatik 32 cm (12″) Ultrabook™ üzerinde işten oyuna geçiş yapın.


Esnek tasarım


XPS 12 Ultrabook bilgisayarınızı kolay bir çevir ve katla hareketiyle bir tablete dönüştürün. En iyi verimlilik ve eğlence özellikleri parmaklarınızın ucunda olsun.


esnek Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


İster tablet modunda en sevdiğiniz bloglara göz atıyor olun, ister Ultrabook modunda e-posta yanıtlıyor ve sunum hazırlıyor olun; XPS 12, hayatınıza göre tasarlanmıştır.


Windows 8 ile tanışın


XPS 12 Ultrabook; bilgisayar işlevselliğinden ödün vermeden, gelişmiş dokunmatik deneyimiyle iş ve oyun için en yeni uygulamaları sunmak üzere yeni Windows 8 işletim sistemi ile çalışır.


OriginalJPG 1 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


  • Dokunmatik özellikleri açısından optimize edilmiştir: Yepyeni dokunmatik arabiriminin kullanımı kolaydır ve tüm Windows aygıtlarınızda size tutarlı bir deneyim sunar.

  • Hayatınıza göre tasarlanan uygulamalar: Posta, Skype, Fotoğraf, Kişiler ve Takvim gibi uygulamalar birlikte çalışarak hayatınızı yönetmenize yardımcı olur. Windows Mağazası’ndan kolayca daha fazla uygulama indirin.

  • Masaüstünüzü sadeleştirin: Birden fazla e-posta hesabını ve sosyal ağ sitesini Başlat ekranınızda gerçek zamanlı olarak güncellenen simgelerde birleştirin. Hangi bilgilerin nasıl görüneceğini siz seçin.

  • Bulut erişimi: Dosyalarınızı SkyDrive’da sakladığınızda, internet bağlantısı bulunan herhangi bir aygıttan erişim için bu dosyalar bulut ile otomatik olarak senkronize edilir.

  • Hızlı bir başlangıç yapın: Windows 8′in yüklü olduğu tüm Dell sistemleri; talimatlar, SSS ve daha fazlasını içeren yardımcı bir “Başlarken” videosu yüklenmiş olarak gelir; böylece kısa sürede çalışır duruma gelebilirsiniz.

Her zaman güncel


OriginalJPG 2 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


Beklemenize gerek yok. Intel Smart Connect Technology; e-postalarınızı, işle ilgili kişilerinizi, sosyal ağlarınızı ve en sevdiğiniz uygulamaları, XPS 12 Ultrabook™ bilgisayarınız uyku modunda olsa bile, otomatik olarak günceller.


Birinci sınıf işçilik


OriginalJPG 3 560x134 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


XPS 12 Ultrabook, her açıdan üstün bir deneyim için dayanıklı malzemelerden (makinede işlenmiş alüminyum, Corning Gorilla Glass ve karbon fiber) yapılmıştır.


Corning® Gorilla Glass ekran : Yüksek parlaklık ve dayanıklılık için kenardan kenara uzanan cam


OriginalPng 4 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


Makinede işlenmiş alüminyum : Hem sert hem de etkileyici bir tasarım için özenle kesilmiş alüminyum kenarlar.


OriginalPng 5 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


Karbon fiber : Alüminyum kadar sağlam ancak daha hafif ve şık bir yapı


OriginalPng 6 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


Üstün görünürlük


160 derecelik izleme açısı; 31,75 cm (12,5 “) Tam HD (1080 p) 400 nit ekranınızın, hemen hemen oturduğunuz her yerden net ve parlak görüneceği anlamına gelir.


OriginalJPG 7 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


Tam HD ekran, standart tanımlı (720 p) bir ekrandan neredeyse iki kat daha fazla piksel içerir; böylece ayrıntıları, çizgileri ve köşeleri daha iyi görebilirsiniz. Ayrıca 400 nit parlaklık, ekranınızı parlak bir şekilde aydınlatılmış olarak ve dış mekan ayarlarında görmenizi kolaylaştırır.


Projelerinizi ve tutkularınızı hayata geçirin.


3. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle, bu dönüştürülebilir Ultrabook™; XPS ailesinden beklediğiniz hız ve performansı iş ve oyun için hazır, yeni ve şık tasarımda sunar.


Sunumlarla uğraştığınız, e-postalarınızı ve sosyal ağlarınızı kontrol ettiğiniz, şarkılar indirdiğiniz ve tüm bunları hareket halindeyken yaptığınız günlerde XPS 12 Ultrabook her şeyin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. 3. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve Intel® HD 4000 grafik kartı ile işlerinizin üstesinden gelin.


Aksesuarlar


OriginalJPG 8 Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme


XPS 12 multimedya deneyiminizi, BOSE IE 2 kulaklık ile en üst düzeye çıkarın ve Netgear Push2TV WiDi Adaptörü ile dijital içerik akışı sağlayın. Kabloları bir Targus SuperSpeed USB 3.0 Çift Video Yerleştirme İstasyonu’na takarak iş istasyonunuzun düzenli ve verimli kalmasını sağlayın.


Teknik Özellikler


Yonga Seti

Mobile Intel® QS77 Express Yonga Kümesi


Ses ve Hoparlörler

Realtek ALC3260; kamera aksamında çift sıralı dijital mikrofon

2W x1 = 2W (toplam)


Yapı

Anotlanmış alüminyum renkli, makinede işlenmiş alüminyum panel çerçevesi

Premium karbon fiber ekran (arka ve taban)

Yumuşak dokunuşlu magnezyum bilek desteği


Pil

47 WHr pil; 6 Hücreli Lityum İyon (yerleşik)


Güç

45 W AC adaptör


Kamera

1.3 MP web kamerası; 1280 x 1024 piksel ve çift sıralı dijital mikrofon


Kablosuz Bağlantı

Intel® Centrino® Advanced-N 6235 802.11 a/g/n ve Intel® Smart Connect Technology5 + Bluetooth 3.0

Intel® Kablosuz Görüntü (WiDi) 3.0 için hazır5

Intel® Smart Connect Technology5


Klavye

Standart tam boy, arkadan aydınlatmalı ‘chiclet’ klavye; sıvı dökülmesine karşı dayanıklı

Hareket destekli, tümleşik cam düğmeli dokunmatik yüzey


Boyutlar
Yükseklik

0,59″ – 0,79″/(15-20 mm)


Genişlik

12,48″ (317 mm)


Derinlik

8,46″ (215 mm)


Başlangıç Ağırlığı

3,35 lb’den (1,52 kg) başlar



Dell XPS 12 Ultrabook İnceleme

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.