Facebook Albüm indirme Programları

Facebook’a fotoğraf yükleme kolaydır, fakat Facebook fotoğraf albümleri indirmek için nasıl biliyor musunuz?



Bu konuyu araştırdım ve Facebook üzerinden sizin veya arkadaşlarınızın resimlerini indirmek ve yedekleme veya çevrimdışı paylaşım için bilgisayarınıza kaydetmek için ücretsiz araçların bir listesini hazırladım.. Tadını çıkardın


Masaüstü uygulamaları, Online Uygulamlar ve Web Tarayıcı Eklentiler şeklinde 3 ayrı başlıkta inceledim..


Facebook Albüm indirme Programları


Masaüstü Uygulamalar



1. Fotobounce


Fotobounce Görüntüleyici uzaktan ve güvenli Fotobounce masaüstü ürün fotoğraflarınızı erişim sağlayan ayrı bir (ÜCRETSİZ) ürünüdür.


foto bouncer 483x269


Fotobounce 3.7.2 indirin !!!



 


2. Web Album Copier


Web Album Copier ile web albümlerinin tümünü bilgisayarınıza yüklemenizi sağlayan ücretsiz uygulamadır.  web albümü içeren web sayfasına sağ tıklayın ve yüklendikten sonra “Web Albüm Copier ile indirin”. Bu program gerisini halledecektir. Böyle Facebook, Flickr, Picasa Web Album ve daha birçok gibi en görüntü paylaşım siteleri ile çalışır.


Web Album Copier 560x219


Web Album Copier 0.3.37.0 indirin !!!



 


3. fYO One-Click Facebook Photo Album Downloader


fYO One-Click Facebook Photo Album Downloader ile Tek bir tıklama ile bilgisayarınıza Fotoğraf Albümleri indirmek için olanak sağlar. Hatta bir HTML Fotoğraf Slayt Gösterisi olarak başkalarıyla Albümler paylaşabilirsiniz.


fYO One Click Facebook Photo Album Downloader 346x269


fYO One-Click Facebook Photo Album Downloader 1.0.62 indirin !!!



 


4. fbDownloader


fbDownloader doğrudan facebook bulunan bir ücretsiz ve kolay kullanımlı bir uygulamadır. Uygulama herhangi facebook kullanıcı anında bilgisayarınıza indirmenize izin veriyor. kendi hesabından ve etiketli fotoğraflar gibi onların arkadaşları hesapları ve albümler, fotoğraf. fbDownloader birden fazla bilgisayar platformlarda çalışır ve siyah beyaz karşısında renkli fotoğrafları indirmek için yeteneği dahil olmak üzere bir dizi seçenek sunuyor.


fbdownloader 346x269


fbDownloader indirin !!!



 


5. PhotoGrabber


PhotoGrabber arkadaşlarınızın herhangi tüm Facebook fotoğrafları indirmek için kolay hale getiren bir masaüstü uygulamasıdır.


photograbber 190x269


PhotoGrabber indirin !!!



 


Firefox Eklentileri



 


1. Fluschipranie


Facebook albümlerinizi indirmek için Firefox eklentisidir.


Fluschipranie 216x269


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fluschipranie/



 


2. facepaste 0.2


Firefox için hazırlanmış farklı bir eklenti. Facebook sizin veya arkadaşlarınızın fotoğraf albümlerinin hepsini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


60480 380x269


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/facepaste/



 


Google Chrome Eklentileri



 


1. Facebook Album’s Photos


Bu Google Chrome Extension tüm Facebook albüm fotoğrafları (sizin veya arkadaşlarınızın herhangi birine ait olanlar da) indirmek için başka bir güzel yoludur. Bu araç çubuğu ikonu ile çalışır:


facebook download albums 05 431x269


 


https://chrome.google.com/webstore/detail/blbmhonenddnnmbailokbccgmikhkpni


2. Facebook Downloader


Küçük bir Javascript kodu ile Facebook Fotoğraf bölümünden hem sizin hemde arkadaşlarınızın, akrabalarnızın tüm sevdiklerinin resimlerini tek tıkla indirebilirsiniz.


FBDownloader 362x269


JavaScript kodunu nasıl kullanıcağınızı aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.



https://bitbucket.org/TumTumi/facebook-downloader/wiki/Home


 


 


 



 


Online Uygulamalar



 


1. Picknzip


Pick & Zip tamamen bir ücretsiz online olanak sağlayacak bir araç. Tek bir tıklama ile facebook albümlerinizi zip veya pdf olarak indirin. Pickzip ile etiketlenmiş resimler, kendi resimlerinizin yanında arkadaşlarınızın albümlerini de indirebilirsiniz.


picknzip 391x269


http://www.picknzip.com/app



 


2. Blurb


Bu sadece insanların Facebook’tan albümü indirmek yardımcı olmak için tasarlanmış değil. Daha ziyade, fotoğraf kitapları oluşturmaya yardımcı olan bir site.Facebook fotoğrafları indirmek ve daha sonra orijinal fotoğrafın açıklamasına yanı sıra, arkadaşlarınızın yorum içeren bir kitap oluşturmak olabilir. Bu yüzden Facebook arkadaşlarınız yorumları ile de kendi fotoğraf ve başlık sadece anılarınızı kaydetmek, ama harika bir yoldur.


blurb 560x266


http://www.blurb.com/



 


3. Facebook2Zip


Facebook2Zip sadece fare düğmesini birkaç tıklamayla tüm Facebook fotoğraf albümlerini indirmek için geliştirilmiş çevrimiçi bir uygulamadır. Resimlerinizi bilgisayarınıza sıkıştırılmış dosya halinde indirmenize izin veriyor.


facebook2zip 560x257


http://facebook2zip.com/



Facebook Albüm indirme Programları

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.