Internet Download Manager İnceleme

İnternetten video, şarkı ve farklı dosya indirme günlük internet kullanımı vazgeçilmez bir parçasıdır. Birçoğumuz hala büyük dosyaları indirmek için tarayıcıların standart indirme araçlarını kullanır. Tarayıcılar sörf için iyi ama büyük dosyaları indirmek için uygun değildir.


Indirme yöneticisi indirme işlemi hızlandırmaya yardımcı olur daha iyi bir platform sağlar. Ben internet üzerinden mevcut ücretli ve ücretsiz indirme yöneticisi çok kullandım. Şu anda, ben Internet Download Manager Windows için en iyi indirme yöneticisi ve bu yazı üzerinden Internet Download Manager İnceledim vetaylar konu içinde..


internet download manager 21 464x380 Internet Download Manager İnceleme


Internet Download Manager (IDM)


Internet Download Manager, IDM olarak bilinen Windows işletim sistemi için mevcut en iyi indirme araçlarından biridir. IDM web tarayıcıların standart indirme yöneticilerinden daha hızlı indirme yapıyor. Ayrıca sunucuların devam ettirme özelliği sayesinde indirme işlemi dururup devam ettirme özelliğinide kullanıcılarına sunuyor. IDM indirme hızını %500 arttırdığını idda ediyor. Deneyin sizde farkını görün.


Internet Download Manager Özellikleri:


  • Tüm popüler tarayıcılar desteklenir: IDM IE, AOL, MSN, Mozilla, Netscape, Firefox, krom vb ekler Yani düm tarayıcıdan indir yapabilirsiniz.

  • YouTube Grabber: IDM flv formatında video web sitelerinden video indirebilirsiniz. YouTube, MySpaceTV, Metacafe vb gibi popüler video sitelerinden video indirebilirsiniz

  • IDM iddia ediyor hızınız % 500  arttırır. Firefox için indirme hızlı % 250 daha arttırır

  • Zamanlayıcı: Adından da anlaşılacağı gibi İndirme yöneticisi, sıra ve zamanlama ile kullanıcı indirmeyi kolaylaştırır. Herhangi bir çevrimiçi değişiklik yapılırsa da dosyaları senkronize edebilirsiniz.

  • IDM de çevrimdışı olarak görüntülemek için web sitesi sayfa indirebilirsiniz. Ayrıca tüm web sitesi yakalayabilir.

  • Sizin indirme otomatik olarak kategorize ve sıkıştırılmış, Belgeler, Müzik, Video ve Programlar gibi farklı klasörlerde saklanır.

  • Arayüz: IDM özelleştirilebilir basit bir kullanıcı arayüzü var. Farklı arayüzler de arayüzü ilginç ve soğuk görünümlü yapmak için kullanılabilir durumda.

  • Sürükle ve Bırak: Ayrıca sürükle ve IDM indirme bırakma hedefi bağlantı düşer olabilir. Bu otomatik olarak başlayacaktır indir .

  • Otomatik antivirüs tarama indirilen dosyaların: IDM Antivirüs ve Adaware, Avast, Spybot, AVG, McAfee vb kullanarak dosyaları tarayabilir

Internet Download Manager İnceleme


Gelişmiş Tarayıcı / Sistem Ayarları


internet download manager 1 311x380 Internet Download Manager İnceleme


Internet Download Manager önceden tarayıcı entegrasyonu özelliği vardır. Bu Google Chrome, Opera, Firefox gibi tarayıcıların çoğu destekler, Internet Explorer vb IDM otomatik tarayıcılardan gelen tüm indirme linkleri yakalamak ve indirme başlayacaktır.


Başlat / Duraklat


internet download manager 2 464x380 Internet Download Manager İnceleme


Internet Download Manager kullanarak, bir 1GB dosya indirirken 500 MB bugün ve indirmeyi durdurun ve daha sonra kaldığınız yerden indirmeyi tamamlayabilirsiniz. Çoğu web sitesi özelliğini  destekler.


Flash video kapmak


IDM video downloader Internet Download Manager İnceleme


Internet Download Manager otomatik olarak web sitelerinden flash video ve ses bağlantıları yakalayabilirsiniz. Kolayca YouTube, IDM ile DailyMotion gibi video paylaşım sitelerinden video indirebilirsiniz. Tarayıcı video oynamaya başladığınızda, IDM video indirmek için seçeneği gösterecektir.


Bağlantı Hız Seçimi


IDm Bağlantı 311x380 Internet Download Manager İnceleme


Daha yüksek hız optimizasyonu için IDM bağlantı hızı seçim var. Burada internet hızı, varsayılan maksimum bağlantısı en iyi indirme hızı elde etmek için seçebilirsiniz.


Proxy Desteği


IDM prexy 311x380 Internet Download Manager İnceleme


Eğer internete sorun bağlanmak için proxy sunucularını kullanıyorsanız, IDM tüm proxy sunucularını kullanabilirsiniz. Sadece burada proxy sunucusu bilgilerinizi girin ve IDM bu bağlantıyı kullanır.


Site Bağlantıları


IDM Site bağlantıları 311x380 Internet Download Manager İnceleme


IDM kullanarak web sitesi adresi ve giriş bilgileri girerek, otomatik olarak oturum açmak mümkün. Rapid, hotfile, gibi dosya paylaşım sitelerine üyeliğiniz varsa buraya kullanıcı bilgilerini girerek otomatik download edebilir.


Dosya Türleri


IDM Dosya türleri 311x380 Internet Download Manager İnceleme


IDM indireceğiniz dosya türlerini elle ekleyebilirsiniz. Örneğin ben .CAB dosya uzantılı dosya uzantılı dosyayı ekledim. .CAB uzantılı bağlantısını tıkladığımıda IDM otomatik olarak algılayacaktır.


IDM Avantaj ve Dezavantajları:


Artıları :


  • Kullanımı kolay arayüzü.

  • Başka bir tarayıcı tabanlı indir daha iyi 5 kat kadar indirme hızı.

  • YouTube, Metacafe vb gibi paylaşım sitelerine doğrudan videoları indirin

  • Yüklemek ve yapılandırmak kolay

  • Otomatik olarak chrome, Firefox ve diğer tarayıcılar için kendisini ekler.

Eksileri :


  • Yerleşik bir video dönüştürücüsü yok

  • Ücretli olması

  • Torrent indirme desteği yok


Internet Download Manager İnceleme

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.