Interpol Virüsünü Kaldırma

Interpol virüsü, Ukash viruses ailesinden gelen en son tehdittir, bu virüs kendi icat eddiği yasalar için bilgisayarı kilitler ve kurbanlarına Ukash veya Paysafecard aracılığıyla bir ceza ödemesi gerektiğini söyler.



Remove Interpol virus Interpol Virüsünü Kaldırma


INTERPOL Virüsü Bilgisayarıma Nasıl Girer


Diğer Ukash virüsleri gibi, Interpol virüsü de virüslü eklere sahip spam emailleri aracılığıyla yayılır. Tabi ki, sahte güncelleştirmelerle, ücretsiz yazılımlarla veya içinde trojan bulunan dosyalarla da bu virüsün kurbanı olabilirsiniz. Virüs sisteme girer girmez, sistemi kilitler ve bu virüse karşı eliniz kolunuz bağlanır. Bu programın verdiği uyarıların ( ek olarak yayınlanırlar ) gerçekten amatör gözüktüğünü söyleyebiliriz, çünkü dil bilgisi yanlışlarıyla doludur. Ne var ki, bilgisayar kullanıcılarının bu uyarıda Interpol Department of Cybercrime tarafından yakalandıkları gibi bir yazıyla şok olmaları ve kandırılmaları muhtemeldir.


Interpol Department of Cybercrime’ın veya herhangi bir resmi kurumun bu şekilde ceza toplamadığını, bilgisayarları kilitlemediğini ve Ukash ile ödeme yapmanızı istemediğini unutmayınız. Eğer böyle bir uyarıyla bilgisayarınız kilitlenmişse, aşağıdaki tavsiyeleri uygulayın ve Interpol virüsünü silin:


Interpol Virüsünü Kaldırma


Interpol virüsünü kaldırmak için, Spyhunter anti-malware yazılımı yüklemeniz gerekir, ama alternatif olarak aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz


Windows 7 işletim Sistemi


Bilgisayarınızı yeniden başlatın.


F8 tuşuna basın.


Ağ ile Güvenli Mod seçin.


Syhunter başlatın.


Siteminizi taratın.



Interpol Virüsünü Kaldırma

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.