USB sürücünüzü yedekleyin

USB belleğe istediğiniz tüm programları ve verileri yerleştirdikten sonra kaybetme veya bozulma olasılığına karşı bir yedek almalısınız. USB belleğin boyutuna bağlı olarak içeriğini bir diğer USB belleğe kopyalayabilir veya bulut depolama tercih edebilirsiniz. Belli aralıklarla kopyada yer alan içeriği güncellemeyi unutmayın yeter. USB belleğinize özen göstermeniz son derece önemli. USB porta taktıktan sonra sorunlara karşı tarama yapabilirsiniz. Bunun için Windows Gezgininde adına sağ tıkladıktan sonra Özellikler’ e tıklayın ve Araçlar sekmesinden hata denetimini başlatın.


USB sürücünüzü yedekleyin


ProEject


Bu araçları kullanarak sürücüyü birleştirmenize gerek yok çünkü hiçbir getirisi olmayacağı gibi sürücünüzün daha kısa sürede eskimesine sebep olur. Unutmayın, işiniz bitince USB belleği porttan çekip bir anda masadan kalkmamalısınız.


Öncelikle açık ve arka planda çalışan programları kapatmalı ve ardından güvenli çıkarma kısa yoluna tıklamalısınız. Aynı zamanda ProEject (http://softwarespot.wordpress.com/software/proeject/) adlı ufak boyutlu taşınabilir yazılımı kullanabilirsiniz. Bellekten çalışan tüm programları kapatıp bilgisayarda kalabilecek tüm kayıtları silme görevini yerine getirir



USB sürücünüzü yedekleyin

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.