Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

Buzdolapları beyaz eşyalar arasında en çok ilgi çeken ve en sık kullandığımız makinedir. Bir çamaşır makinesini bazı kişiler 3-4 günde veya haftada bir kullanmasına karşın neredeyse hemen hemen herkes evinde veya iş yerinde buzdolabını günde birkaç defa kullanmaktadır.



Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir


Buzdolapları alırken oldukça dikkatli olmalısınız. Ekonomik ve üstün özelliklere sahip bir buzdolabı zor olduğu gibi düşük fiyatlara aldığınız buzdolapları da sizleri servis paraları, gıdalarınızı bozması ve fazladan harcadığı enerji sayesinde hiç de sanıldığı kadar ekonomik olmamaktadır. Bu tarz etkenleri ve özellikle de sağlık konusunda buzdolabının büyük bir öneme sahip olduğunu düşünürsek iyi bir karar vermeliyiz.


images Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir


Buzdolabı alırken dikkat etmeniz gereken en temel unsurlardan birisi buzdolabınızın fiyatı ve kullanım amacınızdır. Amacınıza uygun bir buzdolabı almayı kendinize ne kadar yiyecek saklayacağınızı, kaç kişilik aileye sahip olduğunuz gibi temel soruları sorarak bulabilirsiniz. Ne kadarlık bir gıda saklayacağınız buzdolabı alırken belirleyici bir unsur olmaktadır.


Kullanım amacınızın yanında buzdolabında göz ardı edilen bir konu da teknik servistir. Alacağınız buzdolabının teknik servisi şehir dışında ya da müşteri memnuniyeti konusunda kötü bir izlenim bırakmışsa tercih ederken temkinli olmalısınız. Düşünün ki buzdolabını aldıktan birkaç gün sonra arıza yaptı ve teknik servis, aradığınızda sizlere 10 gün sonraya randevu verdi. Siz bu 10 günlük zaman dilimi içerisinde gıda konusunda çok büyük problemler yaşayacak, buzdolabındaki gıdalarınızı saklamak ve bozulmasını önlemek için ayrı çabalar göstereceksiniz. Genelde yaşanan bu vakalarda buzdolabındaki ürünler komşuya gönderilecek buralarda muhafaza edilmektedir.


Alışveriş sitesi aracıyla da buzdolaplarını alabiliyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle de alışveriş alışkanlığımızı değiştiren internet sayesinde daha uygun fiyatlara ve özelliklerde buzdolaplarını bulmamız mümkün… Üstelik normal mağazaların yanı sıra internetten buzdolabını alan yorumlarını ve yaptıkları oylamaları, değerlendirmeleri de ücretsiz bir şekilde okuyabiliyorsunuz. Normal bir mağazada buzdolabı karşılaştırma ve alacağınız buzdolabını kullanan kişilerin yorumlarını, düşüncelerini dinlemek imkansız gibi bir şeydir.



Buzdolabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.