Facebook Durum Beğendirme 2013 Güncel

Bir çok kişi Facebook’ta paylaştığı durumu, fotoğrafı beğendirme, sayfa beğenisini arttırmak ya da abone kasmak için uygulamalara ve panellere ihtiyaç duyar.


Bu tür işlemleri ücretsiz yapabilmek mümkün. Aylık 150-200-300 TL gibi ücretlere paneller kiralayarak, binlerce kişiye durumunuzu beğendirebilir, sayfanızın beğeni sayısını arttırabilirsiniz.


Öncelikle bu hizmeti veren sitelerle bizim bir alakamız yoktur. Sadece, o sitelere erişiminizi kolaylaştırmak ve aranılan bilgiyi sağlıklı bir şekilde size aktarmak için bu yazıyı ekleme gereği duyduk.


Bu uygulamaları kullanarak ne yapabilirim?


Bu uygulamalar aracılığıyla abone kasabilir, durumunuzu beğendirebilir, sayfanızı beğendirebilir, resminizi beğendirebilir, videonuzu beğendirebilir, ilişki durumunu beğendirebilirsiniz, grubunuzu kasabilir ve listenizi kasabilirsiniz. Aşağıda bu tür uygulama siteleri sıralanmıştır.


OtoLike


Sisteme ucretsiz kayit olarak sizler de facebook sayfa begendirme, fotograf begendirme, Facebook ve twitter takipci kasma, web sitesine organik hit cekme, google+1 uye kasma ve youtube videolarina begeni ve izleyici kasma gibi daha bircok islemi sistemimizin hedef kitle belirleme ozelligi sayesinde istediginiz kitleye hitap ederek kolaylikla yapabilirsiniz.


LikeLo


likelo 560x288


Limitsiz Beğeni


w3 like 560x233



Facebook Durum Beğendirme 2013 Güncel

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.