Saçlarımın dökülmemesi için ne yapılmalıdır

Saç dökülmesi sorunu bir kadın için son derece zor olan sorunlardan birisidir. Çünkü saçlar hassas bir yapıya sahip oldukları için dökülmeye başladıktan sonra dökülmelerin daha da sıklaşması muhtemeldir.



Moda giysiler ve güzel saçlar bayanlar için vazgeçilmezdir. Bu yüzden saçların dökülmesini önlemek ve dökülmemesini sağlamak için beslenmeye dikkat edilmelidir.


sacdokulmesi2023 Saçlarımın dökülmemesi için ne yapılmalıdır


Saçlarımın dökülmemesi için ne yapılmalıdır


Aşağıda ki gıdalar ile saç dökülmesi artık ortadan kalkacaktır;


Zeytinyağı: Zeytinyağı içinde bulundurduğu E vitamini sayesinde saçları korur ve kalınlaştırır. Saç hücrelerinin de sağlığı için faydalı olan zeytinyağı saç diplerinde canlılık da sağlar. Ayrıca oluşabilecek olan kırılmalarında önüne geçer. Saçları güçlendireceği için dökülmelerin önüne geçer.


Soya: Zeytinyağı gibi E vitamini açısından zengin olan soya saç dökülmesini önlemek için oldukça önemlidir. Saç diplerinde ki kan dolaşımını artırır ve saç diplerinin hava almasını sağlar. Bu sayede canlı ve sağlam kalmaktadır.


Havuç: güzellik veren havuç saçlar için de oldukça faydalıdır. A vitamini açısından zengin olan bu besin saç dökülmesinin önüne geçer ve saçların sürekli canlı kalmasını sağlar.



Saçlarımın dökülmemesi için ne yapılmalıdır

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.