Facebook Sticker “Çıkartmalar”

Facebook kısa bir süre önce gelen durum güncellemeleri, yorumlar, cevaplar ve sohbetlerinize ekleyebileceğiniz küçük suratlar olmuştur.


Facebook’un iOS ve Android uygulamalarında Sonbahar’dan bu yana bulunan çıkartmalar şimdi sosyal ağın masaüstü sürümüne de eklenmiş durumda. Bu dev boyuttaki smileyler özel mesajlara daha fazla renk katmak isteyen kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek. Özel mesajlarınızda bu çıkartmaları kullanmak için metin kutusunun sağında bulunan gülen yüz ikonuna tıklamanız ve beğeninize göre seçim yapmanız yeterli. Ayrıca sağda göreceğiniz sepet ile Çıkartma Mağazası’ndan yeni çıkartmaları da koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz, hem de ücretsiz olarak.


Çıkartmalar, kişilikleri olan karakterlerin resimlerdir. Çıkartma göndererek, kendinizi nasıl hissettiğinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu özellik şuana kadar andorid telefonlarda bulunmaktaydı.


facebook çıkartma 462x380 Facebook Sticker “Çıkartmalar”


Facebook Sticker “Çıkartmalar” nasıl kullanılır



facebook çıkartma2 Facebook Sticker “Çıkartmalar”


Mevcut olarak kullanıma açık olan stickerlar dışında daha farklılarını kullanmak ve mesajlaşırken arkadaşlarınıza göndermek için sağ alttaki yüz ifadesine tıkladıktan sonra sağ üst tarafındaki “Çıkartma Mağazası” – alışveriş sepeti ikonuna tıklayarak yeni setleri görebiliyorsunuz ve “Ücretsiz” butonuna tıklayarak dilediğiniz zaman kullanmak üzere mesajlara dahil edebiliyorsunuz.



Facebook Sticker “Çıkartmalar”

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.