Firefox indirme Paneli daha kullanışlı hale getirin

Firefox 20 sürümünde tanıttığı indirme yöneticisini tanıttı. Yeni indirme yöneticisinde özelleştirmenize izin vermiyor.  Firefox yeni indirme yöneticisini Download Panel Tweaks eklentisi özelleştirmenize izin veriyor. Dagger isimli kullanıcı tarafından hazırlanan bu eklenti ile indirme yönetisicinde indirilen dosya sayısını görüntüleme, kalan süre formatını değiştirme, indirme hızını görüntüleme gibi bir kaç özelliği değiştirebilirsiniz.


DownloadPanelTweaks featured image 560x240 Firefox indirme Paneli daha kullanışlı hale getirin


Download Panel Tweaks 1.0.6 Ayarları



 


Download Panel Tweaks 1.0.6 indirin ve kurun.


Bu eklenti kullanmaya başlamak için tarayıcınızı yeniden başlatmanız gerekmez.


Firefox eklenti seçenekleri açın. Download Panel Tweaks yan tarafında bulunan ‘Seçenekler’ düğmesini tıklayarak ayarlarını sayfasına erişebilirsiniz.


DownloadPanelTweaks featured image 2 560x334 Firefox indirme Paneli daha kullanışlı hale getirin


Normalde, indirme paneli sadece en son iki indirme görüntüler.  Tekrar ve tekrar yükleme ‘Kütüphane’ penceresini açmak zorunda kalırsınız. Max download item to display seçeneğini kullanabilirsiniz.


A changed download panel 237x380 Firefox indirme Paneli daha kullanışlı hale getirin


CTRL+J toggles panel seçeneğini işaretlerseniz indirme paneline hızlı ulaşmanızı sağlar.


Bir indirme tamamlandığında önce sol süreyi ‘xx dakika xx saniye’ varsayılan biçimde temsil edilmektedir.  Veya ‘ss: dd: ss’: daha kısa ‘ss mm’ için değiştirmek için biçimi, size ‘Zaman biçimi’ açılır menüden seçebilirsiniz.



Firefox indirme Paneli daha kullanışlı hale getirin

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.