Google Reader Alternatifleri

Milyonlarca  blog aboneleri için üzücü bir gün.  1 Temmuz 2013 ‘ de Google azalan kullanıcı sayısından dolayı Google Reader servisini kapattı. Google bu kararından sonra Digg ve AOL yeni RSS okuyucu servislerini duyurdu. Bugün size Google Reader alternatif bazı RSS okuyucularını tanıtacağım.



google reader 560x283 Google Reader Alternatifleri


 


Feedly


feedly 560x325 Google Reader Alternatifleri


Feedly şu anda en iyi RSS okuyucudur. Basit tasarımı sayesinde küçük veya liste görünüm şeklinde ayarlanabilir. Ayrıca hızlı sayfalar arasında hızlı geçiş sağlayabilirsiniz. Feedly facebook, twitter, Google+ bir çok paylaşım seçeneği sunar.


Digg Reader


digg reader 560x302 Google Reader Alternatifleri


Google Reader’in kapanmasının ardın Digg Reader bu boşluğu doldurmak için çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta Digg Reader yetkililer ürünleriyle ilgili detayları duyurmuştu. Yapılan duyurunun ardında 26 Haziranda Digg Reader kullanıcılarının kullanıma açıldı. Feedly kadar olmasa da tasarım, kullanım ve hız konusunda iyi sayılır.


The Old Reader


the old reader 560x324 Google Reader Alternatifleri


The Old Reader tasarımıyla Google Reader andırmakta. The Old Reader söylenecek pek bir şey yok diğer RSS okuyucuların dışında ekstra özellikleri bulunmamaktadır. Okuduğunuz haberleri Shared özelliği sayesinde sosyal medya ile paylaşabilirsiniz.


AOL Reader


aol reader 560x329 Google Reader Alternatifleri


AOL Reader beta aşamasında kullanabilmeniz için bir davet gerekir. AOL Reader ilk görüntüler ve bilgiler Digg gibi, çok basit bir tasarım getiriyor.  Google Reader gibi, Facebook, Twitter, LinkedIn ve Google+ doğrudan paylaşma ve mesajları yıldız ekleyebilirsiniz. Bu şekilde önemli konulara hızlı ulaşabilirsiniz.



Google Reader Alternatifleri

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.