Özel Temalar için : UxStyle

UxStyle Windows yama ve sisteminizde yüklemeniz için üçüncü parti temaları için yol yapmak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır. Bu sistem dosyalarını değiştirmek ve Windows görünümü üzerinde daha fazla kontrol elde etmek içim tasarlanmış basit ve kullanışlı bir yardımcı araçtır. UxStyle  uygulaması (sadece 2.9 MB boyutunda) Windows 7′nin hem 32 ve 64-bit sürümü için kullanılabilir.


Hepimiz Windows 7 özelleştirerek farklı duvar kağıtları ve temalar kullanmak isteriz. Ancak, Windows özel olarak oluşturulmuş temalar yükleme izin vermez ve biz bu temaları kullanmak için Windows için ayrı bir yama gerekir. Bu yamayı da UxStyle ile yapabilirsiniz. Yalnız belirtmek isterim UxStyle çalıştırmadan önce Başlat / Tüm Programlar / Donatılar / Sistem Araçları / Sistem Geri yükleme’ i kullanarak geri yükleme noktası oluşturursanız. Eğer bir sorunla karşılaşırsanız sistemi geri alarak zarar görmüş dosyaları kurtarabilirsiniz.


UxStyle interface Özel Temalar için : UxStyle


UxStyle kullanarak Windows 7 Özel Temalar yükleyin


UxStyle bir ücretsiz olarak mevcuttur ve http://uxstyle.com/ bağlantısını kullanarak kolayca indirebilirsiniz. İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyanın içinde iki ayrı yükleyici dosya bulunmaktadır. Sisteminize UxStyle yüklemek için Windows (32 veya 64-bit) sürümü için paketi seçin. Kurulduktan sonra sisteminizde yüklü almak için özel temalar için yol yapıyor, arka planda sessizce çalışır.


UxStyle installer Özel Temalar için : UxStyle


“C:\Windows\Resources\Themes” klasörü içine herhangi bir üçüncü parti tema yükleyebilirsiniz.


windows themes Özel Temalar için : UxStyle


Bu işlemden sonra, Denetim Masası’ndan kullanarak temaları yüklemek mümkün olacak.


windows theme manager Özel Temalar için : UxStyle


UxStyle Temel Özellikleri:


  • Ücretsiz yazılım

  • Otomatik yama

  • Windows 7 ve 8 desteği var

  • Kullanımı kolay

  • Windows32 bit ve 64 sürümlerinde çalışır

Windows Windows kullanıcıları için kullanışlı ve hafif bir araçtır. Windows temalar ve stiller özelleştirme için güzel bir ücretsiz bir araç olsa da, bu sistem bütünlüğü korumak için temaları kullanmadan önce sistemi yedeklemeyi unutmayın.


UxStyle indir



Özel Temalar için : UxStyle

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.