Akıllı Saatler

Google, digital gözlük üzerinde çalışadursun, henüz birçok eksiği olan bu teknolojinin hayatımızı domine etmesine yıllar var. Ancak akıllı saatlar çoktan pratik ürüne dönüştü ve her an kullarımızı istila edebilirler.



Tablletler üç sene  önce ortaya çıktığında çoğumuz aslında onlara hazırdık. Dokunmatik ekranlı akıllı telefonlar uzun süredir hayatımızdaydı. iPhone 2005 yılında piyasaya çıkmış olmasına rağmen, Palm veya handspring gibi avuçiçi bilgisayarlar 90′ ların sonundan beri kullandığımız cihazlardı ve teorik olarak, avuç içine sığan minik tabletler gibi işlev görüyorlardı. Daha da ötesi, Microsoft 2000′ l, yılların başında dokunmatik ekranlı tablet konseptini ilk kez duyurmuş, ürünleri piyasaya da sürmüştü. Ancak iş dünyasına hitap eden bu tabletler , Stargate atlantis dizisindeki bilimadamlarının elindeki süslerden öteye geçemedi. Microsoft tabletleri o kadar “zamanından önce” piyasaya çıkmış ürünlerdi ki onlara ancak bilim kurgu film ve dizi yapımcıları ilgi göstermişti. Bu da çok ironik bir durumda. Hatta Bill Gates bu ay yaptığı bir açıklamada Microsft’ un zamanın ötesinde ürünler geliştirme hatasını çok yaptığını itiraf ettiğinde hepimizin aklına bu örnekler geldi.


Akıllı Saatler



Dolayısıyla iPad mobil internetin ve gelişmiş görüntüleme teknolojilerinin avantajlarını kullanarak yıllardır denenen ama bir türlü tutmayan tablet konseptini doğru zamanda halka ulaştırmış bir üründü ve başarısını bu doğru zamanlamaya borçluydu.


Şimdiyse teknoloji dünyası yeni bir “doğru zamanlanmış ürün” devriminin  eşliğinde duyuruyor olabilir. Yine Microsoft’ un yıllar önce piyasaya sürdüğü Bill gates’ in 2000′ lerin başındaki bir konuşmasında heycanla bahsettiğini hatırladığımız ancak zamanından çok önce üretilmiş bir kompset olan “akıllı saaté ler için doğru zamanın geldiği anlaşılıyor.


Özellikle fanatik bir müşteri kitlesi bulunan ve piyasaya çıktığı her ürünü “müritlik” derecesinde firmaya bağlı olan müşterilerine yüksek sayılarla satabilen başarısına ulaşmış Apple! ın akıllı telefonunu piyasaya sürme vakti yaklaştıkça akıllı telefonlara dikkatimizi daha fazla yoğunlatırmamız gerekiyor.


Bugün piyasda Sony Motorola gibi çok güçlü elektronik devrelerinin de dahil olmak üzere 10 civarında önemli markanın akıllı saatini bulmak mümkün. Ayrıca “çin malı” noname akıllı saatleri bu hesaba katmıyoruz.


Akıllı saat aslında kolumuzda taşıdığımız minik bir akıllı bir telefon. Bu android ve yakında iOS işletim sistemiyle çalışacak olan akıllı saatlerin birinci görevi insanları telefonlarını sürekli ellerinde taşımaktan kurtarmak. Aynı 90′lardaki bilim kurgu yapımlarında gördüğümüz gibi kolumuzdaki saate doğru konuşup kolumuzdaki saatten gelen sesle telefon görüşmesi yapabileceğiz. Telefon ise ofisimizin bir köşesindeki masada otomobildeki çantamızın içinde veya evde o anda oturduğumuz noktadan uzakta bir masanın üzerinde duruyor olabilir. Bu mesafe artık telefonumuzla etkileştirmek için mesele olmayacak çünkü kolumuzdaki akıllı saatin dokunmatik LCD ekranından telefonu kontrol edebileceğiz. Kablosuz bağlantıya birbirine bağlı olacak olan telefon ve saat sürekli iletişim halinde olacak. E-Postalarımızı SMS’lerimizi Youtube videolarını sosyal medya güncellemelerini kolumuzdaki saat üzerinden kontrol edebileceğiz. Ayrıca pek çok sağlık ve spor uygulamalamasını da bu saat üzerinden çalıştırabileceğiz.


Apple’ ın çok yakında ürününü piyasaya sürmesiyle büyük bir patlama yapmasını beklediğimiz akıllı saatlerin hayatımıza hücum etmesine hazır olalım


2013 yılında en iyi Akıllı Saatleri


Sony Smartwatch


sony akıllı saat 560x375 Akıllı Saatler


Sony, cep telefonları için Bluetooth özellikli aksesuar tasarım ve sunmak için uzun süre izlemek üreticileri ile deneme ve konsolide edilmiştir.   Bu Multitouch özelliklerine sahip 1.3-inç OLED ekran ve 128 x 128 piksel çözünürlüğe sahip. Lastik kayış rahat, ancak bir egzersiz oturumu sırasında kullanıyorsanız, daha sonra ter bir süre sonra biraz zorlaştırabilir. Başka hiçbir yerde giymek böylece iPod nano gibi, aynı zamanda bir klip tabanlı bir cihazdır. Bu bağlı ve altına yerleştirilmiş özel bir USB portu üzerinden şarj edilebilir. Bir güç uyku düğmesi en izlemek düğmeleri bulmak istiyorum sağ tarafta.  SmartWatch de Sony’nin cihazlar geniş yanı sıra diğer markalar ile uyumludur. UI basit ve temiz. Bu uygulamalar veya yüklediğiniz widget üzerinden kaydırarak için hareketleri öğrenmek için biraz zaman alacak. Bu çoğunlukla oldukça kesintisiz bir süreç, ama GPS Haritalar gibi uygulamalar birkaç yüklemek için biraz zaman alabilir. Jestleri yine de ana ekrana geri gelmek için iki parmağınızla basit bir çift musluk ile oldukça basittir.  en son güncellemeleri ve mesajlarını göster Twitter ve Facebook, için olanlar da dahil olmak üzere uygulamalar bol vardır. Müzik çalar uygulaması da medya kontrol etmenizi sağlar. Ancak, bu bağlı kontroller ile handsfree kullanıyorsanız da kolayca başardı.  Fiyat – USD 150.


MetaWatch


metalwatch 560x331 Akıllı Saatler


MetaWatch Yeni Bluetooth özellikli MetaWatch sonsuza kadar iPhone kullanmak nasıl değişecektir. Geçen yıl için, MetaWatch bir sürümü özellikle Android platformu üzerinde, ortaya çıkmıştır, geliştiriciler ve meraklıları ve iyi bir boyutlu topluma sunulmuştu. Apple çok önemli bir şekilde Bluetooth işlevini genişletti: kısa mesaj uyarıları kablosuz gönderilebilir harici cihazlara. Bir Kickstarter kampanyası bu yılın başlarında yaptığı iPhone kullanıcıları, için büyük bir itme yapmak için MetaWatch için bu yol açtı. Cihazın ön bir ön ışık ile aydınlatılmış olabilir büyük bir LCD ekran içerir ise sol ve sağ Saatin iki her özellik üç donanım düğmelerini. Arkasında bir şarj klip bağlanabilir dört işaretçilerine vardır. MetaWatch ekranda Widgets App Store’dan ücretsiz olarak kullanılabilir eşlik eden bir iPhone uygulaması aracılığıyla seçilir. Şu anda seçenekleri sınırlıdır: Kenara açık saatinden, MetaWatch ayrıca geçerli yerel hava durumu bilgileri, kişisel takvim kayıtları, hisse senedi fiyatları, ve iPhone pil durumunu gösterir. Fiyat – USD 199


WIMM One Watch


wmmm 560x273 Akıllı Saatler


Wimm Bir telefonunuzun bir uzantısı olarak çalışabilir, ama aynı zamanda uygulamaları çalıştırmak için yeterince güçlü. Wimm Labs Micro App Store Beta bir hafta kadar önce sadece açıldı, ama zaten oyunlar, yaşam tarzı ve verimlilik arasında değişen 30 kadar uygulamaları bulabilirsiniz. Ben katlanarak büyümeye devam etmek. Bekliyoruz  Wimm Bir 1.42 inç 1.26 inç önlemler ve (12.5mm ile ilgili) 0.49 inç kalınlığında. Bir (160 x 160) 1.41-inç TFT kapasitif dokunmatik ekran RAM ekran, 667 MHz hızında çalışan bir Samsung ARM11 işlemci, 256MB, dahili depolama 2GB, WiFi, Bluetooth, bir ivme, bir manyetometre, bir GPS vardır ve sıçrama olduğunu dayanıklı. . Bu Wimm Bir 330 Modülü, USB şarj kiti ve siyah bir watchstrap içerir Fiyat -. 199 USD


Motorola MotoActv


motorala 560x345 Akıllı Saatler


Spor fanatikleri daha yüksek performans doğru onları motive etmek için yeterli güce sahip bir cihaz olabilir. En azından Motorola onun MotoActv yarattığı inanıyor. Android çalışan bir gerçek minyatür bilgisayar, bu gadget özel sporcuların hedefleri ilerletmek için GPS, Bluetooth, müzik ve web tabanlı analiz kullanır.


Ekran da çizik ve çatlaklar kapalı silkmek için tasarlanmış bir kimyasal işlem görmüş Gorilla Glass kaplama sahiptir. Bu cihaz hafızası içinde yer almaktadır MotoCast yazılımı kullanarak USB bağlantısı üzerinden MotoActv müzik dosyaları aktarabilirsiniz.


Koşu, Bisiklet, Yürüyüş, Oval, ve step aleti de dahil olmak üzere seçim için egzersiz yöntemleri 40 farklı türleri vardır. Daha-egzotik faaliyetleri gibi Jimnastik, Eskrim, Dövüş sporları, Kar Yatılı ve hatta Yard iş olarak, çok, cihaz bulunabilir. Dışarıda olduğunuzda, MotoActv konum tabanlı veri için GPS radyo aktif hale getirir. Özellikle kaygan hile kablosuz stereo Bluetooth kulaklık ile nasıl cihaz çifttir. Fiyat – USD 249.99 (8GB) ve ABD Doları 299 (16GB)


i’m Watch


im 560x325 Akıllı Saatler


Bir saatten daha fazlası. Akıllı telefonunuzun kullanım alanlarını çoğaltan yeni nesil akıllı saat ile tanışın! i’m Watch ile akıllı telefonunuza Bluetooth yoluyla bağlanırsınız. Bu sayede isterseniz arama yapabilir, isterseniz mesajlarınızı kontrol edebilir, dilerseniz e-postalarınızı ve randevularınızı organize edebilirsiniz.


i’Market’te, yüzlerce uygulama sizi bekliyor! Oyun, büro işleri, yardımcı uygulamalar, müzik akıllı saatinize yeni fonksiyonlar ekleyin!

i’Music, favori müziğinizi 6 milyondan fazla parça arasından seçerek aramanızı, indirmenizi ve dinlemenizi sağlayan i’m Watch uygulamasıdır. En yenilikçi İtalyan mühendisliği ve eşsiz bir tarzın kusursuz birliğini ile tasarlanmıştır. Fiyat – USD 399


Wryst Variance


wrtst 483x380 Akıllı Saatler


Eğer renkli saatler keyif alıyorsanız yeni bir dijital kronometre kavram Wryst Varyans bir göz değer olabilir denilen Ben Pritz tarafından oluşturuldu. Wryst Varyans izle kavramı size özel güne uygun olarak izin kullanmak istiyorum izlemek yüz seçim yapmanızı sağlar. Apple onun Nano cihazı ve saatin yelpazesi ile yapmak için izin verdi ne Benzer şekilde artık geçerli karşı karşıya.


Tüm saat yüz kaldırılır ve sadece bir kol saati olarak hizmet dışındaki seçenekleri bir dizi eklenebilir. Hayvan severler sevdikleri hayvan üzerinde Varyans takmak için bir köpek etiketi ile dijital saat yüz bağlayabilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış anahtarlıklar da saatin üzerine asabilirsiniz. Saat bile bir kolye koyabilirsiniz yanı sıra para klip ve spor meraklıları kendi carabiners üzerinde sabitlenmiş olabilir.


Bu da onun girenlerin olacak; Wryst Varyans kesinlikle onlar Apple’ın Nano bileğine taşınırken ile davayı takip, özellikle de parlak tonları ve dijital fonksiyonelliği büfesi ile bir çekiciliği vardır.


Ventura Sparc Sigma MGS


ventura 555x380 Akıllı Saatler


Ventura izle Şirketimiz 1989 yılında Pierre ve Yuko Nobs tarafından kurulmuştur. Ventura açılış yılında, ilk ürünlerden biri “saat Flemming Bo Hansen” Modern Sanat Müzesi New York’ta “MoMA” de kalıcı tasarım koleksiyon parçası olmak üzere seçildi. Üç yıl sonra 1992 yılında, aynı “izlemek” “En iyi Best” Tasarım Ödülü Red Dot aldı., Çok sayıda Ventura saatler olağanüstü tasarımı için uluslararası ödül verilmiş beri.


Yeni Sparc MGS Mikro-Jeneratör-Sistem maksimum performans elde etmek için geliştirilmiştir. Yerleştirme zaman aygıtın yanında yan yana MGS daha büyük ve daha ağır titreşen kütle sağladı. Bu dizi de Sparc MGS karakteristik bir görünüm veren, üstten mekanizmasının görüntüleme izin verir.


Minyatür güç istasyonu bir state-of-the-art mikro-işlemci ve 250-segment 12 basamaklı sıvı kristal ekran sürdürmektedir. En son işletim sistemi EasySkroll v.2.0 sonra yükseltmeleri, kol bir ilke sağlar. SPARC MGS birden çok işlevi sezgisel olarak tek bir kaydırma tarafından işletilmektedir. Fiyat – YTL 4.480



Akıllı Saatler

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.