Karnaval Masaüsü Uygulaması

Karnaval Desktop Player karnaval.com adlı müzik platformunu masaüstünüzden takip edebileceğiniz oldukça başarılı bir player uygulamasıdır. karnaval.com bünyesindeki tüm radyoları çevrimiçi olarak dinlemenize olanak sağlayan Karnaval Desktop Player son derece şık bir arayüzle size sorunsuz bir müzik keyfi yaşatacak.


karnaval 542x380 Karnaval Masaüsü Uygulaması


Türkiye’nin en sevilen ve Karnaval web radyolarını dilediğiniz zaman bilgisayarınızdan dinlemek için Karnaval Desktop Player’ı bilgisayarınıza yüklemeniz yeterli istediğiniz radyo kanalını tek tıklama ile açabilir kesintisiz ve yüksek kalitede yayının tadını çıkarabilirsiniz ayrıca favori kanallarınızı ve parçalarınızı seçebilir Facebook entegrasyonu ile yorumlar yazabilirsiniz.


karnaval 2 516x380 Karnaval Masaüsü Uygulaması


Eğer internet üzerinden radyo dinlemek istiyorsanız ancak tek tek radyoların web sitelerinde dolaşmaktan sıkıldıysanız ya da her seferinde yanlışlıkla açık radyo sitesinin sayfasını kapatmaktan bıktıysanız Karnaval Desktop Player kesinlikle denemeniz gereken bir yazılım.


Karnaval Masaüsü Uygulaması



 


karnaval_player_v1_setup_win32.exe



Karnaval Masaüsü Uygulaması

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.