Şifre Değiştirme

Facebook Twitter Yahoo Gittigidiyor Hotmail Google (Gmail) Mynet vb. hesaplarınıza ait şifrenin nasıl değiştireceğinizi gösteren bilgiler yer almaktadır.



Şifre nedir?


Şifreniz hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız bir dizi harf sembol ve rakamdır.


Nasıl güçlü bir şifre oluşturabilirim?


Yeni bir şifre oluştururken şifrenin en az 6 karakter uzunluğunda olduğundan emin olun. Karmaşık bir rakam harf ve noktalama işareti karışımı kullanmaya çalışın. Girdiğiniz şifre yeterince güçlü değilse büyük harflerle küçük harfleri karıştırmayı veya şifrenizi uzatmayı deneyin.


Oluşturduğunuz şifrenin sizin için hatırlaması kolay ama başka birisinin tahmin etmesinin zor olması gerekir. Daha güvenli olması için şifrenizin internette e-posta veya banka hesabı gibi yerlerde kullandığınız şifrelerden farklı olması gerekir.


Facebook Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://www.facebook.com/settings?tab=account&section=password


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Facebook hesabınızagiriş yapın.”Mevcut” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Değişikliği Kaydet” butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Linkedin Şifemi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://www.linkedin.com/uas/change-password


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Linkedin hesabınıza giriş yapın. “Eski Şifre” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Gmail Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://accounts.google.com/b/0/EditPasswd?hl=tr


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Gamil hesabınıza giriş yapın. “Mevcut” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Şifremi Değiştir” butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Twitter Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://twitter.com/settings/password


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Twitter hesabınıza giriş yapın. “Mevcut Şifre” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Değişikliği Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Markafoni Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı :  https://www.markafoni.com/account/change_password/


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Markafoni hesabınıza giriş yapın. “Mevcut Şifreniz” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Şifremi Değiştir“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


n11 Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://www.n11.com/uyelik/sifredegistir


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle n11 hesabınıza giriş yapın. “Eski Şifre yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Gönder“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Outlook Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://account.live.com/password/Change


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Outlook hesabınıza giriş yapın. “Geçerli Parola” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Değişikliği Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Skype Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı https://secure.skype.com/account/personal/change-password


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Skype hesabınıza giriş yapın. “Eski Parola” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


TTNet Tek Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://teksifre.ttnet.com.tr/kullanici-islemleri/sifre-degistirme-giris/


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle TTNet hesabınıza giriş yapın. “Mevcut Şifre” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Twitter Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://twitter.com/settings/password


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Twitter hesabınıza giriş yapın. “Mevcut Şifre” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Değişikliği Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


Yandex Şifremi Değiştir


Şifre Değiştirme Bağlantısı : https://passport.yandex.com.tr/passport?mode=changepass


Şifre değiştirme bağlantısını tıklayın eski kullanıcı adı ve şifrenizle Yandex hesabınıza giriş yapın. “Eski Şifre” yazan kutucuğa eski şifrenizi yazın. Diğer iki kutucuğa yeni belirlediğiniz şifreleri yazın ve “Kaydet“ butonuna basarak şifre işlemi değişikliğini onaylayınız.


 


 


 



Şifre Değiştirme

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.