Samsung Galaxy S5 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Samsung’un yeni nesil Galaxy S akıllı telefon hakkında konuşmak için biraz erken gibi görünebilir, ama biz tüm akıllı telefon sektörü uyumadan gece gündüz çalıştığını unutmayalım. Samsung yöneticileri ve mühendisleri, S5 oluşturmak için çalışırken, güvenilir kaynaklardan bir dizi teknoloji sever halka bu bilgileri ifşa etmekten büyük mutluluk duyuyor olmalı. Elektronik Times New bunların arasında ilk sırada yer alıyor. Galaxy S5 16 megapixsel gelişmiş bir kamera modülü yanı sıra bir dizi diğer önemli özellikleri yükseltmeleri ile geleceği söylendileri yer alıyor.



Samsung Galaxy S5 Özellikleri ve Çıkış Tarihi


Samsung Galaxy S5 concept smartphone 560x315 Samsung Galaxy S5 Özellikleri ve Çıkış Tarihi


Samsung 2014 yılında çıkacak Galaxy S5 için geliştirici yepyeni bir 16 megapiksel kameraya ortakları ile çalışma süreci şu anda olduğunu göstermektedir. Gelişmiş arka kameraya ek olarak, aynı zamanda yerleşik bir kamera çok cihaz ile yakalanan görüntülerin kalitesini artırmak için optik görüntü sabitleme (OIS) teknolojileri yer alacak iddia ediliyor. Cihazın özellikleri herhangi bir diğer kısmı ile ilgili ek ayrıntılar şu anda seyrek, ama selefinden oldukça etkileyici yükseltme olarak duruyor.


samsung galaxy s5 535x380 Samsung Galaxy S5 Özellikleri ve Çıkış Tarihi


Şu anda, başarılı bir şekilde bu yeni teknoloji işlevi yapmak için gerekli olan Optik Görüntü Sabitleme Otomatik Odaklama aktüatör geliştirmeyi başarmış sadece üç şirket bulunmaktadır. Bu bileşenin kaynağı son derece sınırlı olduğunu bu nedenle, ama parçanın üretimi büyük ölçüde Galaxy S5 lansmanı için zaman artırılacaktır önerilmektedir ediliyor.


Mühendislerin uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı bilinen V-NAND teknolojisinin, 2014 yılının ilk çeyreğinde kullanılması bekleniyor.


V-NAND ne anlama geliyor?


Bu sorunun cevabı eminiz ki bir çok kişiyi sevindirecek nitelikte. Hafıza konusundaki şikayetlere kulak veren ve bu konuda sözünü tutmayı hedefleyen Samsung, Galaxy S5’le birlikte 128 GB dahili depolama alanının da tercih edilebilir olacağını müjdeledi.


Bir nevi geliştirilmiş mikro SSD teknolojisini andıran V-NAND depolama teknolojisi, bilgisayarlarda olduğu gibi yüksek performans değişiklikleri sunmayı planlıyor. Bakalım, iPhone 5S’de de görülmesi beklenen 128 GB hafıza ile Galaxy S5’in arasındaki rekabet hangi noktalara taşınır bilinmez ancak, yakın gelecekte bizleri yeni bir Apple, Samsung savaşı beklediği oldukça yüksek bir ihtimal.



Samsung Galaxy S5 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.