Facebook: Ortak Fotoğraf Albümleri

Birden fazla kişi kendi kamera, akıllı telefonlar ve Fotoğraf Makianası aracılığı ile partiler, tatiller ve diğer sosyal etkinlikler sırasında, bu mutlu günü çektikleri fotoğraflar ile ölümsüzleştiriliyor.


Aynı etkinliğe katılan kişiler ayrı ayrı çektikleri fotoğrafları facebook albümlerinde paylaşabiliyorlar. Aynı resimleri farklı kullanıcılarda görebiliyorsunuz.


facebook shared photo album 685x385 560x314 Facebook: Ortak Fotoğraf Albümleri


Pic1 b7980beea10beddc 469x380 Facebook: Ortak Fotoğraf Albümleri


Facebook bugünden itibaren yeni bir hizmeti kullanıcılara sundu. Bir albüme birden fazla kişi katkıda bulunabilecekler.


Kısa şöyle açıklayalım aynı etkinliğe katılmış birden fazla kullanıcı aynı albüme katkıda bulunabilecek. Daha basit insan grupları arasında fotoğraf paylaşmak ve paylaşımda bulunmak Facebook birden fazla kullanıcı aynı albüme fotoğraf katkı sağlayan bir özellik başlatıyor.


Her albüm bir albümdeki tüm fotoğraflar için üç gizlilik ayarları arasında seçim yapabilirsiniz yaratıcısı, tarafından yönetilecektir. Bu paylaşılan gizlilik ayarı gruplar arasında fotoğrafları paylaşmak için yapmak gerekir. Albümü oluşturan kişi fotoğrafları silmek veya değiştirmek gücüne sahiptir.


Facebook: Ortak Fotoğraf Albümleri


Facebook test ettiği bu özellik sadece ingilizce dil sürümlerinde geçerlidir. Bu özelliği kullanabilmeniz için facebook dilini ingilizce yapmanız gerekiyor. Diğer tüm detaylı bilgileri ; https://www.facebook.com/help/151724461692727/ adresinden öğrenebilirsiniz.



Facebook: Ortak Fotoğraf Albümleri

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.