Twitter Nedir Nasıl Hesap Açılır Profil Özellikleri

Gezi parkı olaylarında ön plana çıkan sosyal medya ağının bir parçası olan Twitter büyük ilgi gördü. Hiç kullanmayanlar bile merak için hesap açmaya çalışanlar oldu ama farklı bir platform olduğunda dolayı aktif kullanamayanlar olmuştur.



imagesCAIZZ8PG twiter


Bu yazı ile bir çok kullanıcının sorularına yanıt olacağını düşünüyorum. Twitter nedir, Twitter hesap açma, Twitter profil ayarlarının nasıl yapıldığını öğrenceksiniz.


Twitter Nedir Nasıl Hesap Açılır Profil Özellikleri


Twitter nedir?


Twitter hepsi bir arada bir Mikroblog servisi, Sosyal Ağ, Gerçek Zamanlı Bilgi Ağı ve Sosyal Arama Motoru. Kısacası, Twitter onların üzerinde ne insanlar paylaşmak bir yerdir zihin-ve bu iş için büyük olabilir.


Twitter Profil Ayarlama


twitter profil 560x240 twiter


http://twitter.com Internet Explorer, Safari, Firefox, veya Opera gibi en sevdiğiniz tarayıcınızda açın.


twitter profil 2 twiter


Tıklayın Twitter’a Kayıt olun.


twitter profil 3 447x380 twiter


Kullanıcı adınızı ayarlayın. Bu tutarlı ve markanızın açıklayıcı bir ad seçmek önemlidir. Gelişmiş hissediyor musun? Sosyal medya platformları üzerinden kullanıcı adınızı güvenli KnowEm kullanarak bizim bölümüne göz atın. “Hesabım Oluştur’u tıklatın.


twitter profil 4 560x294 twiter


Sadece üç adımda twitter hesabı oluşturduk.


Twitter Profili Özelleştir


twitter profil 5 560x249 twiter


Twitter profil özelleştirme başlayalım. Önce bir profil resmi ve kısa bir biyo ekleyeceğiz. Ayarlar / Profil /Fotoğrafı değiştir butonu tıklayın. Buradan, işinizi temsil eden bir göz alıcı fotoğraf seçmek için devam edeceğiz.


twitter profil 6 355x380 twiter


Fotoğraf seçilmiş olduğundan emin olmak için iki kez kontrol edin.  Daha sonra diğer bilgileri girin. Twitter tüm yer, web siteniz ve bir biyo, bilmek gibi istiyor doldurun. Kaydet’i tıklatın.


Neden Bio ekle?


Sayfanıza daha fazla ziyaretçi hakkında bilmek, daha büyük olasılıkla onlar sizi takip etmek olacaktır. Yani Profil açıklayıcı, anlamlı bir biyo eklemek için önemlidir. Iş ve kişisel ilgi hakkında bir şeyler ekleyin. Daha fazla öneri için heyecan Özgeçmişleri bizim bölümüne bakın.


twitter profil 7 twiter


Kendi Profilinizi  yapmak ve Twitter Arkaplan özelleştirmek için “Tasarım” tıklayın.


twitter profil 8 2 357x380 twiter


Önceden hazırlanmı bir grup tema yer alıyor bunlardan beğendiğinizi yükleyebilirsiniz. Themeleon’a göz at yazısına tıklayarak binlerce temanın yer aldığı Themeleon sitesinden uygun temayı seçip özelleştirebilirsiniz.


twitter profil 9 399x380 twiter


Kendi hazırladığınız arka planları seçmek için “Arka plano değitir” butonu tıklarak seçebilirsiniz. Seçtiğiniz resimde ince ayarlar yapabilirsiniz.



Twitter Nedir Nasıl Hesap Açılır Profil Özellikleri

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.