Ücretsiz Online Wallpaper Arama Motoru BotPaper

BotPaper bir çevrimiçi Wallpaper Arama Motorudur, Farklı kategoriler, anahtar kelimeler, renk veya çözünürlüğe göre aramalar web sitesi sonuçları filtreleme yaparak sonuçları size sunulur.


Bunun dışında, Sayfanın en üstüne en son duvar kağıtları ya da haftanın en çok aranan üst duvar kağıtları kontrol edebilirsiniz. Bu duvar kağıdı tıklayarak ve indirilebilir için resmi istediğiniz çözünürlüğü seçerek indirebilirsiniz.


botpaper 560x374 Ücretsiz Online Wallpaper Arama Motoru BotPaper


BotPaper ile Wallpaper Arama:


Eğer etiketleri, resim çözünürlüğü veya renk göre filtreleme gibi bu sitede duvar kağıtları arıyor. Tüm duvar kağıtları burada farklı sitelerden bir araya getirilir. Yani bir kere belirli bir etiketi aramak, görüntü aralarından seçim yapabileceğiniz gibi kararlara ilişkin karar ve gelecek seçenekleri gösterir. Ayrıca benzersiz şey, hangi siteden duvar kağıdı tarih ve saat ile alınmıştır göstermeleridir. Ayrıca duvar kağıdı görüntülenebilir ve kaç kez indirildi istatistikleri gösterir.


Ekran görüntüsü resimde kullanılan renk, görüntü histogram ve aynı zamanda resim çözünürlüğü gösterir.


botpaper2 538x380 Ücretsiz Online Wallpaper Arama Motoru BotPaper


Aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi verilen seçenekler çok çeşitli seçerek resmin çözünürlüğünü değiştirebilirsiniz.


Ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi duvar kağıtları alınır ve bu siteden tüm duvar kağıtları görmek edilmiştir hangi site seçebilirsiniz.


PC’nizde duvar kağıdı kaydedebilir ve aynı zamanda Twitter, Facebook üzerinden paylaşmak veya e-posta gönderebilirsiniz.


botpaper3 560x186 Ücretsiz Online Wallpaper Arama Motoru BotPaper


BotPaper Temel Özellikler:


  • Bu ücretsiz ve kullanımı basit.

  • Bu etiketleri duvar kağıtları aramak veya önceden ayarlanmış kategoriler halinde bakabilirsiniz.

  • Bir tıklamayla resmin çözünürlüğünü seçebilirsiniz.

  • Sizden duvar kağıtları istediğiniz site seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.

  • Facebook, twitter veya posta üzerinde duvar kağıdı paylaşabilirsiniz.

  • En son bakabilirsiniz duvar kağıtları arabirimin üst seçeneğinden ve aynı zamanda hafta üst duvar kağıtları.

  • Uygun kaliteli HD görüntüler.

Botpaper güzel bir duvar kağıdı arama motorudur. Bu renk, metin, çözünürlük ve site göre ara filtreleyebilirsiniz. Web uygulaması şaşırtıcı duvar kağıdı indirme ve arkadaşlarınızla paylaşmak için mükemmel bir arama motoru..


Ücretsiz Online Wallpaper Arama Motoru BotPaper



Görüntüle : http://botpaper.com/



Ücretsiz Online Wallpaper Arama Motoru BotPaper

0 yorum:

Copyright © 2013 iYiblogcu | Internet, Bilgisayar ve Teknoloji | Windows 7, Windows 7 Kurulum and Blogger Templates - Anime OST.